Acties

HET IS LENTE 2020!

En tijd voor de DETOX TREATMENT!

Waarom is detoxen zo belangrijk?

Ons lichaam en dan vooral ons grootste orgaan (de huid) ervaren continu last van prikkels van buitenaf en van binnenuit. Zo kunnen een ongezond en zuur eetpatroon, schadelijke invloeden van buitenaf, of UV-stralen het lichaam zo zwaar belasten, dat de herstellings- en zuiveringsfuncties sterk gehinderd worden. Daardoor ontstaan tekenen van elasticiteitsverlies, zoals fijne rimpeltjes, rimpels en hyperpigmentatie op de huid. De huid wordt dan droog en gevoelig, en het verouderingsproces schakelt een versnelling hoger.

Op dat moment komt de nieuwe Seasonal Treatment DETOX van Janssen Cosmetics goed van pas. De producten in deze behandeling werken om het cellulaire ontgiftingssystemen van de huid te activeren. Resultaat: een diepe reiniging tot diep in de porien en een frisse, roze teint. Voor elk huid type.

De hoofdingredienten van deze behandeling zijn o.a. Vitamine C, bamboekool, fruitzuren en japanse actieve kool. Deze twee laatst genoemde ingredienten zijn verwerkt in het biocellulose masker. Bij contact met de huid wordt er zuurstof vrijgegeven en ontstaat er een zacht schuim. De huid wordt voorzien van zuurstof en de stofwisseling wordt geactiveerd.

De duur van de behandeling is 1,5 uur

De prijs is 75 euro

Boek nu deze verfrissende en stimulerende behandeling.

Actie voor thuisgebruik: detox-creme! nu 10% korting voor: 35,95. Om de behandeling langer vast te houden en het detox proces langer te stimuleren.